Hippo versterkt DACH en Benelux sales team met Sven Lehmkuhl en Harry van Rossum
29-02-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Hippo versterkt DACH en Benelux sales team met Sven Lehmkuhl en Harry van Rossum

Hippo voegt twee nieuwe sales managers aan het team toe. Het gaat om Sven Lehmkuhl, VP Sales EMEA en manager van het nieuwe Duitse Hippo kantoor en Harry van Rossum, senior sales director Benelux en France.

In 2015 heeft CMS softwarebedrijf Hippo verschillende mijlpalen behaald. Denk hierbij aan het debuut in de Gartner MQ, het exclusieve technologie-partnership met EMC met 94% omzetgroei in de Verenigde Staten (VS) tot gevolg, de release van Hippo CMS 10 en een groei van de community. In 2015 verdrievoudigden de Hippo CMS downloads, verdubbelde het wereldwijde partnernetwerk en het bedrijf kon een nieuwe namen aan hun klantenbestand toevoegen, waaronder Airmiles, AAA Life, Wolters Kluwer, Edeka, ATAG, Unit4, Deutsche Telekom en Crédit Agricole. 

Om deze resultaten in 2016 te kunnen overtreffen, voegt Hippo Sven Lehmkuhl en Harry van Rossum toe aan zijn sales team. Sven heeft ruim 16 jaar ervaring in de IT/Software business en werkte voor een aantal vooraanstaande CMS-bedrijven. Bij RedDot/Open Text was hij ruim 8 jaar werkzaam. Daarna rolde hij Sitecore Duitsland uit en en deze tak groeide onder zijn leiding naar ruim 15 medewerkers en hoge groeicijfers. Harry zette in 2008 Sitecore Nederland op en binnen 4 jaar telde het bedrijf 12 medewerkers. Hij behaalde jaarlijks een tweecijferige groei en wist een grote, groeiende klantenbasis op te bouwen.

Terug naar nieuws overzicht
Software