Wouter Hoeffnagel - 01 maart 2016

Finalist neemt iPROFS over

ICT-dienstverlener Finalist neemt per 1 januari 2016 met terugwerkende kracht alle aandelen over van iPROFS, dat zich richt op internetportalen, contentmanagementsystemen en JAVA-technologie. Beide partijen zijn dit onlangs overeengekomen.

Door de overname verdwijnt de naam iPROFS en gaat Finalist verder als organisatie van 140 medewerkers met locaties in Maarssen, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Bij de overname gaan geen arbeidsplaatsen verloren.

Mensen en IT verbinden
Met de overeenkomst geeft Finalist verder invulling aan de strategie ‘Finalist verbindt mens en IT’. Hans Ketterings, algemeen directeur van Finalist: “Met deze overname verwerven we een uitstekende positie voor de uitbouw van onze consultancy en detachering van internetprofessionals. iPROFS heeft daarnaast expertise op het gebied van Internet of Things en mobiel. Dat is een goede aanvulling op onze huidige oplossingen: het begeleiden en realiseren van websites, portalen, big data en maatwerk applicaties, narrowcasting en integratie-oplossingen.”

Ron Brinckman, oprichter en mede-eigenaar van iPROFS, wordt na de overname aangesteld als directeur allianties bij Finalist.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!