Witold Kepinski - 07 maart 2016

Open Line is Cisco Cloud & Managed Services Partner of the Year 2016 EMEA North

Nadat Open Line eerder door Cisco was uitgeroepen tot Nederlands Cloud & Managed Services Partner of the Year, is zij wederom in de prijzen gevallen. Tijdens het Cisco Partner Summit 2016 in San Diego is Open Line op 1 maart zelfs bekroond tot Cloud & Managed Services Partner of the Year van EMEA Noord. Cisco reikt jaarlijks haar Partner Awards uit aan hen die een grote groei hebben gerealiseerd of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

“Het is geweldig om nog meer waardering van Cisco te krijgen voor de inspanningen die wij de laatste jaren hebben gepleegd op Managed Services”, aldus Jo Verstappen (foto), commercieel directeur van Open Line. “Het beheren van het gehele ICT-domein en het in de cloud brengen geeft onze klanten rust en zekerheid voor hun bedrijfsvoering, waardoor zij op het gebied van ICT volledig ontzorgd worden. Dat heeft geleid tot een exponentiele groei van tevreden Managed Services klanten”.

Cisco Nederland sprak haar waardering vorige maand al uit voor de clouddiensten van Open Line en haar enorm commitment naar Cisco. Daan de Groot, Sales Manager Partner Organization Cisco Nederland: “Open Line heeft het voor elkaar gekregen om binnen één jaar drie verschillende clouddiensten door Cisco succesvol te laten auditen. Snel na de doorstane audits is Open Line tevens in staat geweest zowel bestaande als nieuwe klanten te laten ‘landen’ op het Cisco Powered Platform, wat resulteerde in een gezamenlijke omzet van enkele miljoenen euro’s. Open Line heeft een enorm commitment naar Cisco en investeert veel tijd en resources om de nr. 1 cloudpartner te worden en is daarvoor dan ook met vlag en wimpel geslaagd.”

Nieuws over het Cisco Partner Summit 2016 vindt u hier.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!