Microsoft Nederland organiseert NGO Day

14-03-2016 | door: Witold Kepinski

Microsoft Nederland organiseert NGO Day

Om Nederlandse NGO’s te inspireren met de mogelijkheden die ons software donatieprogramma biedt, organiseert Microsoft Nederland op dinsdagmiddag 15 maart (13:45 tot 18:00 uur, Schiphol) de allereerste NGO Day. Microsoft Philanthropies zegt een bijdrage te leveren aan een efficiëntere NGO-sector en roept andere softwareontwikkelaars om software te doneren. 

Meer dan 140 professionals uit de Nederlandse NGO-sector (25+ medewerkers) nemen deel aan deze kennis- en inspiratiedag. Naast sprekers vanuit Microsoft en softwarepartners zullen verschillende goede doelen waaronder Plan Nederland hun ervaringen delen. Ook kunnen NGO’s kennissessies volgen over Office 365 en CRM Dynamics, en zich direct inschrijven om deel te nemen aan het software donatieprogramma.

NGO’s worden volgens Microsoft steeds kritischer beoordeeld op efficiëntie. Publiek en politiek verlangen dat ze zo efficiënt mogelijk hun middelen richten op hun maatschappelijke missie. En in een snel digitaliserende wereld wordt technologie steeds belangrijker voor NGO’s om hun doelstellingen te behalen. Microsoft verleent daarom actief steun aan deze organisaties in de vorm van softwaredonaties onder de naam Microsoft Philanthropies. Wereldwijd doneert Microsoft ter waarde van ongeveer één miljard dollar, En in Nederland voor onveer twaalf miljoen euro vanuit de missie: empower every person and every organization to achieve more.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

mvo, Software
Software