Witold Kepinski - 08 maart 2016

Optimo Groep neemt Optimo ERP en Optimo Payroll over van Verhoeve Holding

Optimo Groep, een outsourcing- en consultancy-dienstverlener koopt alle aandelen van Optimo ERP B.V. en Optimo Payroll B.V. De Optimo Groep B.V. heeft het honderd procentsbelang in beide bedrijven verkregen door het overnemen van de aandelen van Verhoeve Holding B.V.

Volgens oprichter Daniel Ballijns (foto) past deze stap in de strategie van de Optimo Groep om verder te groeien en van Optimo een groep van samenwerkende bedrijven te maken. “Wij willen de komende tijd elk half jaar een nieuwe dienstverlening introduceren. Dat kan gaan om een afsplitsing van een bestaande businessunit of om een dienst voor een specifieke doelgroep. We hebben daarin al stappen gezet met nieuwe dienstverlening, zoals werving en selectie en detachering van salaris- en personeelsadministrateurs. Voor de nieuwe units zoeken we leidinggevenden binnen de eigen organisatie. Zij hebben tevens de mogelijkheid deel te nemen in het bedrijf, zodat er een maximaal commitment is. Bovendien staat dit model garant voor optimale klantenservice, omdat we gezamenlijk dezelfde klanten bedienen op basis van nauwe, onderlinge samenwerking.”
Vanaf het eerste uur is Robert van Engelenburg betrokken geweest bij Optimo. Als medeoprichter is Van Engelenburg ook toegetreden als aandeelhouder. “De groei van Optimo is alleen maar mogelijk door onze enthousiaste medewerkers die elke dag met veel plezier en passie voor onze opdrachtgevers aan het werk zijn. De kansen die wij onze medewerkers bieden zijn eindeloos, zelfs tot aan aandeelhouder”, zegt Van Engelenburg.

De Optimo Groep bestaat uit Optimo ERP en Optimo Payroll en levert dienstverlening op gebieden als outsourcing van payroll en HR, projectleiding, optimalisatie, conversie en functioneel beheer. Dit gebeurt op basis van AFAS Profit. Naast de bestaande dienstverlening zal de Optimo Groep zich verder specialiseren in het detacheren van payroll-specialisten en werving en selectie voor opdrachtgevers.

De Optimo Groep is gevestigd in Leusden en groeide de afgelopen twee jaar van zes naar veertig medewerkers. De organisatie sluit naast de autonome groei verdere overnames niet uit.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!