Redactie - 08 maart 2016

Symposium 'Reseller gezocht'

U heeft een product of dienst die u meer onder de aandacht wil brengen bij uw doelgroep en u werkt met zelfstandige resellers in de ICT? U heeft daarnaast behoefte aan meer landelijke resellers? Dan biedt ICTWaarborg u nu de kans om aan die behoefte te voldoen.

Tijdens het symposium 'Reseller gezocht' dat vrijdag 21 april in het NBC Congrescentrum wordt gehouden, kunt u 80 resellers ontmoeten die allemaal de intentie hebben hun blik en hun markt te verbreden. Zij zijn dus per definitie geïnteresseerd in hetgeen u heeft te bieden. Het gaat om bij ICTWaarborg aangesloten servicebedrijven die van oudsher bij veel huishoudens over de vloer komen. Natuurlijk verandert ook hun markt. Zo is anno 2016 vrijwel iedereen voorzien van een internetaansluiting en wordt ICT-apparatuur steeds minder onderhoudsgevoelig. Voor servicebedrijven betekent dit dat er naar nieuwe mogelijkheden wordt gezocht om activiteiten te ontplooien. 

Servicebedrijven vragen zich voortdurend af wat de kansen anno 2016 zijn. Verandert de dienstverlening aan huis van oplosser naar adviseur? Vraagt de vergrijzing (een groeiende doelgroep) om andere hulp? Zijn er kansen met telecom, administratieve software of huisautomatisering, 3D-printen, de cloud of beveiliging? Ons land telt 900.000 zzp'ers; welke behoeften kent deze doelgroep? 

ICTWaarborg helpt servicebedrijven tijdens het symposium 'Reseller gezocht' een antwoord te vinden op deze vragen. Er worden 7 presentaties van 45 minuten gehouden over producten en diensten die servicebedrijven nieuwe mogelijkheden bieden en waarmee men in feite direct aan de slag kan. Kansen die het bedrijf niet snel voorbij zal laten gaan.

Bent u een van onze sprekers? Heeft u een prachtig product met dit verdienmodel dat niet of nauwelijks bekend is bij de doelgroep? En bent u op zoek naar landelijke resellers waarmee u direct aan de slag kunt? Dan bieden wij u dé gelegenheid om uw verkoopkansen te vergroten tijdens een van de zeven presentaties. U spreekt daarbij voor een selectief gezelschap dat u enthousiast kunt maken voor uw product. Een gelegenheid met een uniek karakter en om dat te onderstrepen is het de bedoeling dat u de servicebedrijven ook een uniek voorstel doet. De bezoekers is duidelijk gemaakt dat dit alleen deze dag geldt en zijn daarom ook bereid direct zaken te doen met u. 

U krijgt:

  • 45 minuten spreektijd tijdens een van de zeven presentaties.
  • De kans om één unieke aanbieding te doen die alleen op 21 april geldig is.
  • Naamsvermelding in communicatie (nieuwsbrief, website).
  • 80 geïnteresseerde en gemotiveerde ondernemers.

'Reseller gezocht' vindt plaats op vrijdag 21 april in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Geïnteresseerd? Neem dan contact met mij op.

PS. De ICTVakdag vindt plaats op 9 mei. Nog 15% van de stands zijn beschikbaar. Indien u nog geen stand heeft geboekt kunt u hier deplattegrond bekijken of contact met mij opnemen voor meer informatie. 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!