SLTN Inter Access wint EMC Partner of the Year Award

08-03-2016
Deel dit artikel:

SLTN Inter Access wint EMC Partner of the Year Award

EMC Nederland heeft tijdens het jaarlijkse EMC Partners Award evenement op 7 maart de EMC Channel Partner Awards uitgereikt aan SLTN Inter Access (SLTN). Deze award wordt uitgereikt aan partners van EMC die zich in de markt onderscheiden in het kader van sales, innovatie en specialisatie. Harry Degger, Vice President Sales SLTN, heeft namens SLTN de prijs ‘Partner of the Year’ uit handen van Eelco Wanders, Director Channel & Midmarket Territory van EMC mogen ontvangen.

“Een groot deel van onze omzet komt via onze channel partners. Daarom zijn we trots op ons sterke partnernetwerk en investeren we veel in ons uitgebreide partnerprogramma. De partners die dit jaar een award in de wacht hebben gesleept zijn enorm betrokken en hebben een geweldige omzet in EMC-oplossingen laten zien. Daar zijn we vanzelfsprekend zeer verheugd over”, aldus Eelco Wanders.

Harry Degger: “We zijn zeer trots op deze award. Het is de beloning van focus en samenwerking die we sinds vele jaren met EMC hebben. We zijn ervan overtuigd dat het krachtige portfolio van EMC in combinatie met onze kennis, de benodigde certificering en ervaring komend jaar zal resulteren in mooie resultaten en tevreden klanten.”

Terug naar nieuws overzicht