Switch IT Solutions scoort order bij 50 basisscholen
10-03-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Switch IT Solutions scoort order bij 50 basisscholen

Bijna vijftig basisscholen van Stichting Consent (33 scholen) en Stichting VCO Oost-Nederland (16 scholen) kiezen samen voor één leverancier van IT-hardware: Switch IT Solutions. Dit is het resultaat van een openbare Europese aanbesteding die het bedrijf uit Oldenzaal heeft gewonnen. De raamovereenkomst tussen de scholen en Switch is per direct ingegaan en duurt minimaal één jaar en  kan drie keer met een jaar verlengd worden.

Beide stichtingen voor primair onderwijs wilden een raamovereenkomst met één partij voor de levering van IT-apparatuur zoals desktops, beeldschermen en computertoebehoren. De gezamenlijke aanbesteding bestond uit twee onderdelen (1 per stichting), die allebei zijn gewonnen door Switch.

De scholen wilden één leverancier met een compleet productpakket, uitgebreide productkennis, een klantgerichte houding en goede kennis van het primair onderwijs. Het onderwijs is één van de specialismen van Switch. Algemeen directeur Bob Vos (foto) van Switch is verheugd over de nieuwe samenwerking. “De gunning is een mooie erkenning voor onze rol als IT-dienstverlener en de prijs-kwaliteitverhouding die wij nastreven voor klanten. Het onderstreept bovendien dat wij de behoeften van het onderwijs goed kennen.”

Consent beheert 33 openbare basisscholen in de gemeenten Enschede, Oldenzaal, Losser en Dinkelland. VCO Oost-Nederland is een overkoepelende organisatie voor 16 basisscholen voor christelijk basisonderwijs in Oost-Nederland.

WK

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Deal