Witold Kepinski - 10 maart 2016

Zerto introduceert Virtual Replication versie 4.5

Zerto introduceert Virtual Replication versie 4.5 image

Zerto, aanbieder voor het beschermen, herstellen en verplaatsen van data in gevirtualiseerde en cloud-omgevingen, introduceert de Zerto Virtual Replication versie 4.5 release.

De nieuwe functie Journal File Level Recovery maakt het mogelijk om elk bestand te herstellen naar de staat waarin het verkeerde, enkele seconden voordat het werd verwijderd, beschadigd of besmet door een virus. Dit zorgt voor een aanzienlijke reductie van de impact die dataverlies heeft op het aantal dagelijkse data recovery-verzoeken. Deze krachtige nieuwe functie geeft business- en ICT-managers meer vertrouwen als het gaat om het herstellen van onder meer SQL-, SAP-, Oracle- en Exchange-databasebestanden en gebruikersgegevens in folders en file shares.

Zerto Virtual Replication maakt gebruik van compressed journaling-technologie, waarbij alle changed blocks van beschermde Virtuele Machines (VMs) tot op de seconde worden bijgehouden voor een periode van maximaal twee weken. Dit maakt “point in time recovery” mogelijk. Daarbij kunnen bestanden op basis van een specifiek gekozen moment in de tijd teruggezet worden tot vlak voor de bestandsbeschadiging en –verwijdering, systeemstoringen als gevolg van aanvallen met ransomware of fouten tijdens upgrades.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!