Wouter Hoeffnagel - 14 maart 2016

Arrow regelt eerste integratie van SimpliVity en Lenovo in Nederland

Arrow regelt eerste integratie van SimpliVity en Lenovo in Nederland image

Rhodix was op 10 maart 2016 de eerste Nederlandse partner met de primeur van een integratie tussen SimpliVity en Lenovo. Record Automatische Deuren, fabrikant van deurbesturingen, aandrijftechnieken en deur- en veiligheidssensoren, heeft als eerste bedrijf in Nederland deze combinatie in haar IT infrastructuur geïmplementeerd.

SimpliVity biedt een schaalbaar hyperconverged platform dat modulair is opgebouwd uit 2U bouwstenen van x86-servers die alle functionaliteit van een traditionele IT-infrastructuur stack in één apparaat biedt. Het platform biedt opslag, compute, hypervisor, real-time deduplicatie, compressie en optimalisatie samen met data management, gegevensbescherming en disaster recovery-mogelijkheden. Een oplossing die beheerd wordt vanuit één beheerinterface vanuit VMware vCenter SimpliVity’s Data Virtualisatie Platform (OmniStack) is sinds enige tijd op de markt beschikbaar als oplossing voor de Lenovo x3650 M5 servers. Deze marktgang is mede mogelijk gemaakt door Arrow Electronics.

Voordelen
De combinatie tussen OmniStack en Lenovo biedt klanten:

  • vereenvoudigde IT en 3x TCO besparingen door hyperconvergence 
  • verbeterde applicatieprestaties gecombineerd met een gemiddelde van 40:1 data efficiency 
  • eenvoudiger bereik van RPO en RTO doelstellingen 
  • verbeterde IT flexibiliteit met een centrale managementaanpak 
  • betrouwbaarheid

Voor Record Automatische Deuren vormde de combinatie tussen de SimpliVity OmniStack oplossing en de Lenovo x3650 M5 server de doorslag om voor deze hyperconverged oplossing te kiezen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!