Redactie - 15 maart 2016

G DATA Partner Training Event geslaagd

G DATA Partner Training Event geslaagd image

Op 9 maart vond het eerste G DATA Partner Training Event plaats in Houten. In twee uur werden de aanwezigen bijgepraat over G DATA en over de nieuwe zakelijke oplossingen: G DATA Versie 14. Aansluitend was er een uitgebreide lunch, waar ruime gelegenheid was tot netwerken.

Ongeveer 25 partijen kwamen op het G DATA Partner Training Event af. Hieronder uiteraard een aantal fanatieke G DATA-partners, die graag een sneak peek kregen van het in april te lanceren nieuwe gamma van zakelijke beveiligingsoplossingen, maar ook partijen die nog geen zaken doen met G DATA, maar daar na dit evenement grotendeels mee zijn begonnen.

De feedback van de aanwezige partners was erg positief. Er werd veel geleerd over de producten en over de optimale instellingen en tweaks bij eindgebruikers. Daarnaast werd de problematiek rond de aangepaste meldplicht datalekken, Safe Harbor en Amerikaanse IT-leveranciers uiteen gezet, waardoor de resellers enkele verkoopargumenten rijker naar huis terugkeerden.

In het najaar zal de tweede editie van het G DATA Partner Training Event worden georganiseerd. Wie op de hoogte wil worden gehouden over de datum en plaats van dat evenement, kan een mail sturen naar sales@gdata.nl

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!