Promeditec kiest voor Verizon Cloud
15-03-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Promeditec kiest voor Verizon Cloud

Promeditec, een ontwikkelaar van ICT-oplossingen die processen rond klinische trials versnellen, heeft voor Verizon Cloud gekozen om zijn oplossing ‘AppClinical Trial’ te ondersteunen. Dit is een online omgeving voor het opzetten en beheren van klinische trials van fase I tot IV, met inbegrip van virtuele controlebezoeken.

Promeditec host zijn software-as-a-service (SaaS)-oplossing in de Verizon Virtual Private Cloud in het NAP of Amsterdam om ervoor te zorgen dat AppClinical Trial altijd beschikbaar is voor gebruikers. De omgeving kan op deze manier ook snel worden opgeschaald om ruimte te bieden voor nieuwe trials. Belangrijker nog is dat de Verizon Private Cloud zorg draagt voor strenge beveiliging en overeenstemming met de wet- en regelgeving, twee cruciale factoren bij klinische trials aldus Luca Emili, oprichter en CEO van Promeditec.

Verizon zal de data van Promeditec hosten en beheren in de Verizon Virtual Private Cloud of in een select aantal wereldwijde datacenters om ondersteuning te bieden voor de internationale uitbreidingsplannen van het bedrijf. Promeditec werkt daarnaast samen met de governance, risk & compliance-experts van Verizon om voor overeenstemming te zorgen met de interne bedrijfsrichtlijnen en eisen van de wet- en regelgeving.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, Deal
Cloud