Touch IT biedt digitale werkplekken via Multrix whitelabel model

15-03-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Touch IT biedt digitale werkplekken via Multrix whitelabel model

Digitale werkplekkenspecialist Multrix en ICT-dienstverlener Touch IT hebben een partnerovereenkomst gesloten. Beide bedrijven gaan samenwerken op het gebied van het faciliteren van digitale werkplekken voor bedrijven. Dit meldt Mark Langeweg, oprichter van Touch IT.

Mark Langeweg: "We merken dat onze klanten steeds meer behoefte krijgen aan digitale werkplekken. Werknemers werken vandaag de dag op verschillende plekken. Dat doen ze met behulp van smartphones, laptops en tablets. Dat gegeven stelt ook eisen aan mobile device management. Wat gebeurt er als een medewerker onderweg een mobiel apparaat met kritische bedrijfsgegevens verliest? Met de expertise van Multrix kunnen we op het gebied van mobile device management onze klanten tegemoet komen. Het betekent in de praktijk dat er geen vertrouwelijke bedrijfsgegevens op straat belanden."

In het kader van de samenwerking zal Touch IT de Workspace-as-a-Service van Multrix aan het dienstenportfolio toevoegen. Partner Sales Manager Wouter van de Westelaken: “Mark Langeweg heeft meer dan 28 jaar ervaring in de ICT-dienstverlening en weet precies waar de pijnpunten van bedrijven liggen. Met zijn brede kennis op het gebied van ICT is hij de juiste persoon om bedrijven bij de hand te nemen en de overgang naar efficiente digitalisering te realiseren.”

Mark Langeweg, directeur van Touch IT: “Onze klanten gebruiken steeds meer applicaties en de wens om meer grip te krijgen op data neemt toe. Met het partnership met Multrix kunnen we als Touch IT nu ook userprovisioning tegen gunstige tarieven aanbieden en nog meer applicaties voor onze klanten ondersteunen. Multrix heeft namelijk ervaring met het koppelen en configureren van meer dan 400 applicaties."

Terug naar nieuws overzicht