Pyramid Analytics introduceert BI Office Version 6

17-03-2016 | door: Witold Kepinski

Pyramid Analytics introduceert BI Office Version 6

Pyramid Analytics,  aanbieder van enterprise business intelligence software, kondigt de nieuwste versie aan van het vlaggenschipproduct: BI Office Version 6. Dit analyseplatform helpt organisaties beter, sneller en met meer zelfvertrouwen beslissingen te nemen, waardoor ze echte data-gedreven organisaties kunnen worden.

BI Office Version 6 is een compleet analyseplatform, dat ongelijksoortige data bij elkaar brengt in een beheerste omgeving, met de juiste gebruikerservaring en self-service mogelijkheden voor de hele organisatie.

BI Office Version 6 bevat nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om grootschalige implementaties van meer dan honderdduizend gebruikers te ondersteunen. Dit was een belangrijk onderdeel in de ontwerpfocus, naast veel specifieke verbeteringen voor schaalbaarheid en efficiënte samenwerking. Verbeterde self-service mogelijkheden voor zakelijke gebruikers was een extra prioriteit bij het ontwerp. V6 heeft zijn doelstelling over de hele linie overtroffen met zaken als verbeterde datamodellering en analytische capaciteiten, die nu direct in de handen komen van zakelijke gebruikers in de hele organisatie.

"Voor zakelijk succes is er meer nodig dan data-gedreven individuen met overhyped productiviteitstools en mooie graphics. Om een data-driven organisatie te worden, hebben bedrijven een compleet analyseplatform nodig," zegt Omri Kohl (foto), mede-oprichter en CEO van de Piramid Analytics. "BI Office versie 6 maakt het voor iedereen in de organisatie mogelijk informatie te modelleren, verkennen, communiceren, en te verspreiden, resulterend in een echte data-gedreven organisatie."

Terug naar nieuws overzicht