SAP Partner Awards feestelijk uitgereikt aan best presterende partners

18-03-2016 | door: Witold Kepinski

SAP Partner Awards feestelijk uitgereikt aan best presterende partners

SAP Nederland heeft zijn jaarlijkse awards uitgereikt aan de best presterende partners van 2015. De award-avond werd feestelijk gevierd in het hoofdkantoor van SAP Nederland in 's-Hertogenbosch. Raimond van het Reve, Director General Business & Partner Ecosystem bij SAP Nederland, reikte samen met collega's elf awards uit aan de diverse channel partners van SAP, waaronder de VAR's, Cloud en Service partners.

SAP Partner Award winnaars 2015:

Best Run SAP Partner 2015 : Cognizant

Best SAP Build Partner 2015 : Capgemini

Customers’ Choice SAP Partner 2015 : Domani

Best Innovation SAP Value Added Reseller 2015 : Ctac

SAP Business ByDesign Partner Award 2015: itelligence

Best SAP Digital Transformation Partner 2015 : AppyThings

Best SAP Cloud Value Added Reseller 2015 : Goldfish

Best SAP Business One Value Added Reseller 2015 : Domani

Best SAP Partner Managed Cloud Award 2015 : VCD Business Intelligence

Best SAP Service Partner 2015: Accenture

Best SAP Value Added Reseller Award: VCD Business Intelligence

Klanten stemmen mee

Voor de Customers' Choice SAP Partner Award mogen klanten hun stem laten horen. Zij kozen voor Domani als winnaar, omdat zij garant staan voor een snelle en goede service. Daarnaast zijn ze in staat om met verrassende ideeën te komen en houden ze zich altijd aan deadlines en afspraken.

"In een snel veranderlijke digitale wereld is het steeds belangrijker dat softwareoplossingen op een unieke, gebruiksvriendelijke en innovatieve wijze bij organisaties worden geïmplementeerd. Het partnerkanaal speelt daarbij voor SAP een essentiële rol", zegt Raimond van het Reve, Director General Business & Partner Ecosystem bij SAP Nederland. "Dankzij de inzet van onze partners is de concurrentiepositie van tal van organisaties versterkt. Via deze partner awards, die werden uitgereikt in een feestelijke setting op het hoofdkantoor van SAP Nederland, tonen wij dan ook graag onze waardering voor hun inzet en sterke betrokkenheid."

Terug naar nieuws overzicht
Software