Witold Kepinski - 22 maart 2016

Huawei stelt Exertis GO Connect aan als distributeur

Huawei stelt Exertis GO Connect aan als distributeur image

Exertis GO Connect, Benelux-distributeur van unified communications, endpoints, A/V solutions en networking, heeft een distributieovereenkomst gesloten met Huawei. Vanaf april 2016 is Exertis GO Connect officiële distributeur van het enterprise-portfolio van Huawei in de Benelux.

De distributeur uit Dordrecht zal het enterprise UC&C-aanbod van Huawei toevoegen aan het portfolio. Dit palet varieert van netwerkoplossingen tot security- en city surveillance-oplossingen en Smart City-oplossingen. Dit zijn ICT-oplossingen voor het waarnemen, analyseren, integreren en vastleggen van videobeelden. Belangrijke onderdelen hiervan zijn de video surveillance-oplossingen, die bijvoorbeeld in stadcentra ingezet kunnen worden.

“Huawei biedt een breed portfolio van innovatieve ICT-oplossingen die tegemoetkomen aan de behoefte van de wereldwijde, verticale industrie. Wij kunnen dit enkel bereiken door samen te werken met de beste partners wereldwijd”, zegt Moore Wu, Director WEU UC&C Solution Sales bij Huawei Enterprise Business Group. “Dat is de reden waarom wij een samenwerking zijn aangegaan met Exertis GO Connect in de Benelux-markt. Exertis GO Connect bezit de expertise en de value added services die perfect aansluiten bij onze waarden.”

“Met de UC&C-producten uit het enterprise-portfolio van Huawei kunnen wij nu met trots zeggen dat we een merk in ons portfolio aanbieden dat daadwerkelijk alle vlakken van communicatie aanraakt”, zegt Christ-Jan Beljaars (foto), Sales & Marketing Director bij Exertis GO Connect. “We voegen een topmerk toe aan ons aanbod waarmee wij onze resellers een sterkere positie geven op de markt. Op hun beurt kunnen onze resellers hun klanten weer sterker maken.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!