ilionx One biedt digitale werkomgeving voor Microsoft Office 365-gebruikers

23-03-2016 | door: Witold Kepinski

ilionx One biedt digitale werkomgeving voor Microsoft Office 365-gebruikers

ICT-dienstverlener ilionx heeft One ontwikkeld, een nieuwe digitale werkomgeving voor Microsoft Office 365-gebruikers. One integreert SharePoint Online, Outlook, OneDrive for Business, Yammer en andere bedrijfsapplicaties in één portaal. Hiermee beschikken medewerkers over informatie en applicaties die zij nodig hebben om te werken in één gepersonaliseerde werkomgeving.

ilionx speelt met One in op de groeiende behoefte om locatie-, tijd- en apparaatonafhankelijk te werken. Het biedt medewerkers overal en vanaf elk apparaat inzicht in en toegang tot de door hen veelgebruikte toepassingen, zoals e-mails en agenda alsmede recent gebruikte en relevante documenten. Daarnaast is het met One mogelijk om andere applicaties die in de cloud draaien, zoals een CRM- of financieel systeem, te integreren in het platform en belangrijke informatie uit dat systeem direct zichtbaar te maken in One. Hierdoor hoef je niet meer te schakelen van de ene omgeving naar de andere.

ilionx ondersteunt bedrijven bij de migratie en integratie van One met Microsoft Office 365. Met behulp van een adoptieprogramma zorgt de ICT-dienstverlener ervoor dat medewerkers binnen een korte tijd weten hoe ze zo efficiënt mogelijk met hun nieuwe digitale werkomgeving kunnen werken.

Humanitas DMH, een zorginstelling die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt en behandelt, maakt al gebruik van One. 

Terug naar nieuws overzicht
Software