Atos biedt SAP HANA services aan Elopak
24-03-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Atos biedt SAP HANA services aan Elopak

Atos heeft een vierjarig contract gesloten met Elopak; één van ’s werelds grootste leveranciers in kartonnen verpakkingsoplossingen voor vloeibare levensmiddelen, voor het leveren van SAP HANA services. De toepassing van SAP HANA (in-memory computing) zal het Noorse Elopak efficiënte verbeteringen in de verwerking van bedrijfsdata en daarmee zakelijk voordeel opleveren.

Elopak heeft in Atos een partner voor applicaties gevonden, die gericht is op het verbeteren van hun bedrijfsprocessen en informatievoorziening, samen met het realiseren van de achterliggende doelstellingen van de organisatie aldus Erik Blaafjell, CIO van Elopak.Met relevante kennis en service zal Atos voor Elopak een sterk en flexibel SAP landschap creëren op basis van SAP Basis Operations en AIX on Demand services. Tevens gaat Atos services opschalen op basis van dataverbruik en werkt zij continu aan configuratie en de ontwikkeling van de IT-omgeving. Atos bouwt verder op eerder geïmplementeerde services en oplossingen.

Elopak is bezig met de uitvoering van een verbeterproject waarin een nieuw ERP-systeem van SAP essentieel is om de gewenste resultaten te behalen. Het nieuwe ERP-systeem is gebaseerd op de SAP HANA applicatieserver waarmee Elopak beschikt over state-of-the-art leveringsketentechnologie. SAP HANA biedt meer inzicht en flexibiliteit in data van de gehele organisatie, dankzij een snellere verwerking van gegevens, terwijl de totale kosten lager zijn aldus Rob Pols (foto), CEO van Atos in de Benelux & The Nordics licht toe: “Dit is een interessante deal voor Atos, omdat we hiermee verder bouwen aan onze samenwerking met Elopak. We kijken ernaar uit om Elopak te blijven ondersteunen in het realiseren van hun zakelijke doelen waarbij we kostenefficiënt werken en de risico’s van processen laag houden.”

WK

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Deal, Big Data