Witold Kepinski - 24 maart 2016

Tesla Model 3 vanaf 31 maart te bestellen

Tesla Model 3 vanaf 31 maart te bestellen. Reserveringen voor de Model 3 beginnen wereldwijd op 31 maart. Er zijn twee manieren om een reservering te maken. De eerste is in de lokale Tesla Stores op 31 maart. De dichtstbijzijnde Tesla Store vind je hier.

De Tesla Stores zijn op 31 maart geopend van 10:00-18:00 uur, Amsterdam Zuid Oost van 10:00-19:00 uur. Het is ook mogelijk online te reserveren op Tesla.com zodra de live onthulling begint om 8:30 pm Pacific Time. In Nederland is dat vanaf 1 april 05:30 ’s uur morgens. De reserveringsbedragen in iedere valuta zijn hier te vinden. Op het kantoor in Amsterdam Zuid Oost zendt Tesla Motors de onthulling van Model 3 live uit.

Berith Behrens-Selling, Communications Manager Benelux van Tesla meldt: "Om zo eerlijk mogelijk te kunnen zijn is er per regio een aparte wachtrij. Om te bedanken voor hun loyaliteit krijgen in elke regio onze huidige eigenaren voorrang. Dit betekent dat het al hebben van een Model S of Model X de snelste manier is om een Model 3 te bezitten. De start van de productie van Model 3 staat gepland voor eind 2017. We beginnen met leveren in Noord-Amerika aan de westkust, om vervolgens richting het oosten te bewegen. We voeren de productie op en gaan daarna beginnen met leveren in Europa, APAC en right-hand drive markten. Het is niet mogelijk om tegelijkertijd naar alle regio’s te verschepen omdat regelgevers in elk deel van de wereld verschillende productie-eisen hebben. Gespreide leveringen zorgen ervoor dat we de best mogelijke klantervaring kunnen bieden. We begrijpen dat iedereen zijn Model 3 zo snel mogelijk wil hebben. Ons doel is onze klanten zo gelukkig mogelijk te maken binnen de grenzen van wat fysiek mogelijk is."

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!