Redactie - 02 april 2016

AWS en IBM keynotes tijdens Tech Data Taste of Tomorrow event

AWS en IBM keynotes tijdens Tech Data Taste of Tomorrow event image

AWS en IBM geven keynotes tijdens het Tech Data Partner Event 2016 Taste Of tomorrow dat op dinsdag 12 april plaatsvindt in de Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Taste Of tomorrow is het nieuwe event van Tech Data. Zoals bezoekers gewend zijn van eerdere events deelt Tech Data met bezoekers de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van Telecom, IT en CE. Het wordt een dag vol inspirerende presentaties, innovatieve producten, diensten én interessante ontmoetingen, onder het genot van culinaire hoogstandjes.

De Keynotes vinden plaats tussen 16.00 en 17.15 uur in het auditorium van EXPO Haarlemmermeer en worden verzorgd door Claudiu Pasa, AWS EMEA Business Development Lead for IoT bij Amazon Web Services (AWS) en Ronald Teijken, Cross Industry Sales Specialist EMEA bij IBM Nederland.

AWS

Pasa spreekt over hoe je snel Internet of things (IoT) oplossing kan ontwikkelen in de AWS cloud. AWS IoT is een nieuw managed cloud platform dat het makkelijk maakt voor apparaten - auto's, turbines, sensor netwerken, lampen en nog veel meer - om via het internet verbinding te maken met AWS-diensten. Dit stelt bedrijven in staat grote hoeveelheden data, gegenereerd door de connected devices, op een wereldwijde schaal te kunnen opslaan, verwerken, analyseren en daarop te kunnen reageren.

IBM

Ronald Teijken, Cross Industry Sales Specialist EMEA, IBM Nederland, deelt zijn kennis met het publiek. Hij is bij IBM Advisor Internet of Things & Analytics Distribution and Industrial Sector Europe. Hij heeft een schat aan kennis op het gebied van manufacturing, retail aen IT met een sterke focus op Supply Chain Management (SCM).

Kennissessie 

In drie verschillende domes worden tijdens het Tech Data Partner Event 2016 Taste Of tomorrow kennissessies verzorgd tussen 10.30 en ongeveer 19.30 uur. Op de website www.tasteoftomorrow vind je onder het kopje programma de namen van de sprekers en de diverse onderwerpen.

Taste of tomorow is de gezamenlijke voortzetting van de events die de verschillende divisies van Tech Data in de afgelopen 20 jaar hebben georganiseerd, zoals het Tech Data Partner Event en de Rondom Telecom/Televisiebeurs. Op het nieuwe event maken bezoekers in één dag kennis met Tech Data als één partij die alle specialisten vertegenwoordigt: de Collection of Specialists.

Kom op dinsdag 12 april naar Taste of tomorrow en ontmoet Tech Data specialisten, vendoren en resellers. Laat u bijpraten over de actuele stand van zaken. Doe nieuwe contacten op en werk met Tech Data aan een succesvolle samenwerking.

Adres:

Expo Haarlemmermeer

Stelling 1

2141 SB Vijhuizen

Inschrijven kan hier.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Schneider Electric Impact 09-2024 V1 BN en BW

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!