Witold Kepinski - 04 april 2016

NS verlengt samenwerking met DigitasLBi Amsterdam

De NS en NS International hebben na een uitgebreide Europese aanbesteding de samenwerking met DigitasLBi Amsterdam opnieuw voor minimaal drie jaar verlengd. Het bureau helpt NS als strategisch partner al sinds 2005 haar dienstverlening via online kanalen continue te verbeteren.

NS vervoert dagelijks ruim 600.000 treinreizigers. Optimale toegankelijkheid van reisinformatie, klantenservice en het aanbod van producten en diensten vormen de belangrijkste pijlers van de online strategie. NS stelt hierbij de reiziger centraal door een relevant en actueel aanbod van deur-tot-deur te bieden via één geïntegreerd online platform. Met persoonlijke dienstverlening, zowel thuis als onderweg, om zo ook in de toekomst een aantrekkelijk vervoersalternatief te blijven.

In december is de eerste fase van NS.nl nieuwe stijl live gegaan. Deze fase stond in het teken van de optimalisatie van de reisplanner, de content en services voor alle devices. Fris en overzichtelijk, zonder de herkenbaarheid te verliezen. De nieuwe stijl wordt in alle digitale kanalen doorgevoerd, ook op NSInternational.nl. Direct na de live-gang wordt continue doorontwikkeld om de gebruikerservaring verder te verbeteren, op basis van inzichten uit web-analytics en kwalitatieve feedback-tools.

Er is een stevig fundament gelegd om de ambities van NS te realiseren. De volgende fase van de roadmap staat in het teken van het verder uitrollen van de deur-tot-deur-propositie, slim gebruik van data, en de naadloze wisselwerking tussen on- en offline kanalen. Om zo de klanttevredenheid nog verder te verhogen, en de online verkoop van het volledige assortiment van NS producten en diensten te stimuleren.

"We zijn enorm trots dat NS wederom het vertrouwen in ons heeft uitgesproken en dat onze jarenlange samenwerking verder wordt voortgezet. Zo bouwen we samen aan de realisatie van de omni-channel ambities om de 'likeability' van het merk NS te vergroten." Roel Faulhaber, Creative Director DigitasLBi Amsterdam.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!