Witold Kepinski - 05 april 2016

CAM IT Solutions wint aanbesteding ICT-Infrastructuur voor ACM

CAM IT Solutions wint de Europese aanbesteding “Ondersteuning generieke ICT-Infrastructuur t.b.v. ACM”. Deze Europese aanbesteding werd op 24 juli 2015 gestart door het Ministerie van Economische Zaken.

De ACM onderzoekt klachten van consumenten en bedrijven om de onderliggende oorzaak aan te kunnen pakken. Als grote bedrijven of instellingen willen fuseren, dan onderzoekt ACM de gevolgen voor de concurrentie. Als deze nadelig zijn, dan stelt zij voorwaarden aan de fusie of verbieden deze helemaal. Daarnaast leggen zij in specifieke markten extra regels op om de concurrentie te stimuleren. Dit zijn de markten voor telecommunicatie, vervoer, post en energie.

"De opdracht die CAM IT hiermee heeft verkregen betreft het upgraden van de huidige ICT infrastructuur en de technische instandhouding voor de aankomende 4 jaar. In deze periode zullen we de ACM ondersteunen in de evolutie van het ICT landschap" zo meldt Frank Vreedenburgh, Partner Manager Public bij CAM IT Solutions op de website van CAM IT. "Op 15 december 2015 mochten wij al vernemen dat wij de voorlopige gunning hadden gekregen en zoals het er nu naar uit ziet zal deze worden omgezet in een definitieve gunning. Dit betekend dat we dit jaar een heel mooi project gaan uitvoeren bij de ACM en continueren hiermee onze jarenlange relatie met de ACM."

WK

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!