Witold Kepinski - 02 april 2016

ICTWaarborg Awards feestelijk uitgereikt in Harbour Club Amsterdam

ICTWaarborg Awards feestelijk uitgereikt in Harbour Club Amsterdam image

ICTWaarborg Awards uitgereikt. In de vakgroepen Service, Winkel, Webwinkel en Zakelijke Dienstverlening zijn een viertal bedrijven bekroond met een landelijke titel. Tevens werden de winnaars van de provincieprijzen bekend gemaakt. Dutch IT-channel en Executive People waren erbij en spraken in een video interview met een aantal aanwezigen over het belang van MKB resellers en ICTWaarborg tijdens de feestelijke uitreiking die in The Harbour club werd gehouden.

De feestelijke uitreiking van de ICTWaarborg Awards werden woensdagavond 30 maart in The Harbour club gehouden. Winnaars van de ICTWaarborg Awards werden ontvangen onder het genot van een drankje en een hapje. Een groep dansers lieten gedurende de avond verschillende moves zien. De DJ draaide passende muziek en er was een zangeres. Kortom aan entertainment niets tekort.

Onder grote belangstelling ontvingen de vier landelijke winnaars hun Award. Informatique computers en componenten bv sleepte de Award voor ‘Computerwinkel en Computerwebwinkel van Nederland van het jaar’ in de wacht. Ikoula Nederland ging naar huis met de titel ‘Zakelijke dienstverlener van Nederland van het jaar’ en Studentaanhuis.nl met die van ‘Servicebedrijf van Nederland van het jaar’.

De winnaars zijn door het publiek gekozen uit 5.000 deelnemende bedrijven.

Bekijk de foto’s van de award avond hier.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!