Redactie - 02 april 2016

Cisco Hyperconverged Infrastructure Workshop

Cisco Hyperconverged Infrastructure Workshop image

Ontgrendel toenemende kansen bij uw klanten tijdens de Cisco Systems Hyperflex Opportunity Workshop en vind tenminste 3 nieuwe opportunities in uw eigen klantenbase!*

Als Partner Account Manager bent u geselecteerd om deel te nemen aan deze exclusieve door Cisco VMware Alliance team gefinancieerde workshop. Tijdens deze 2 uur durende workshop helpen we u nieuwe kansen te identificeren en hoe het gesprek te beginnen met uw klant rond hyperconverged infrastructure.

U kunt voor de ochtend- of middagsessie kiezen. 

Deze markt is rijk aan mogelijkheden. IDC voorspelt een samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) voor hyperconverged systemen van bijna 65 procent tussen 2014-2019, met een verwachting van $ 5 biljoen. De drijvende kracht achter deze groei is dat het nodig is om meer sneller te doen tegen lagere kosten

Platform voor de toekomst
Hyperflex is onderdeel van een compleet datacenter architectuur. UCS Management ondersteunt traditionele, geconvergeerde en hyperconverged infrastructuur met gemeenschappelijk beleid en unified management. Met als resultaat dat Hyperflex klanten helpt om hun investeringen te maximaliseren en om te evolueren met hen in hun eigen tempo. Het stelt klanten in staat om:
• brug te bouwen naar de volgende generatie IT
• voorbereid te zijn op nieuwe toepassingen
• continue te innoveren

Wees voorbereid om uw klanten te voorzien van grotere flexibiliteit, efficiency en flexibiliteit in hun datacenter. De volgende generatie van hyperconverged infrastructuur is hier - Cisco Systems Hyperflex. Om dit toenemende potentieel te ontgrendelen in uw bestaande klantenbestand vragen we u tijd te maken in uw agenda voor deze workshop.

 

Datum

 

Woensdag, 20 April, 2016

Van 09:30 - 11:30
of
Van 14:30 - 16:30

Registratie

Klik hier om u direct aan te melden.

 

Cisco
Haarlerbergpark
Haarlerbergweg 13-19
1101 CH Amsterdam-Zuidoost

Klik hier voor een routebeschrijving.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!