Cloetta kiest voor Interoute Cloud Connect (ICC)

07-04-2016 | door: Witold Kepinski

Cloetta kiest voor Interoute Cloud Connect (ICC)

Snoepmaker Cloetta kiest voor Interoute Cloud Connect (ICC). Dit platform ondersteunt Cloetta’s migratie naar cloud-gebaseerde Microsoft Office 365 applicaties en helpt Cloetta effectief om te gaan met wereldwijde gebruikerseisen aan flexibel mobiel werken zo meldt Martijn ten Kate (foto), Country Manager bij Interoute in Nederland.

Cloetta maakt snoep, chocolade, jelly beans, noten en kauwgomproducten, die wereldwijd in meer dan 50 landen verkocht worden. In Nederland is Cloetta het bedrijf achter bekende snoepmerken als Red Band, Venco, Sportlife en King. Het bedrijf heeft 2500 medewerkers en fabrieken in meer dan tien verschillende landen. Door de migratie van lokale kantoren naar Microsoft Office 365 en het toenemende gebruik van cloud-gebaseerde applicaties, groeide binnen Cloetta de behoefte aan een netwerkoplossing die flexibeler werkstijlen faciliteert.

ICC

ICC werkt als een cloud-versneller en optimaliseert op intelligente wijze de data-uitwisseling tussen lokale kantoren en de private cloud van het hoofdkantoor. Ook versnelt het de dienstverlening vanuit verschillende publieke clouds. Interoute’s core digitale backbone, met ICC actief aan de randen van het netwerk, biedt lokale kantoren snelle internettoegang tot applicaties die ze binnen een veilige, gecontroleerde omgeving nodig hebben en die geïntegreerd is met het core MPLS-netwerk dat Cloetta’s bedrijfskritische dataverkeer faciliteert.

Op 26 verschillende locaties van Cloetta in Europa is ICC-apparatuur geïnstalleerd en geïntegreerd in de VPN, maar wordt ook veilig lokale internettoegang geboden voor lokale applicaties en cloud-gebaseerde diensten. ICC helpt Cloetta het gebruik van zijn lokale internet te maximaliseren om zijn bedrijfsnetwerk op een kosteneffectieve manier bij te staan. Een belangrijk voordeel van ICC voor Cloetta is dat het IT-team van de snoepfabrikant volledige controle krijgt over de routering van verkeer over het netwerk, met service monitoring in real-time. Ieder geïnstalleerd ICC device beschikt over een ingebouwde firewall, netwerkversnellingssoftware en dynamische path-selectie om applicatieverkeer te routeren en prioriteren. Dit biedt optimale prestaties, zelfs over lokale internetverbindingen.

WK

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, Deal
Cloud