Redactie - 08 april 2016

Portland beschermt Office 365 met e-mail- en websecurityspecialist AppRiver

Portland gaat een samenwerking aan met e-mail- en websecurityspecialist AppRiver. De softwaredistributeur gaat AppRivers cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen leveren in de Benelux. AppRiver helpt partners tegemoet te komen aan de IT-beveiligingsbehoeften van hun klanten met bekroonde cloudoplossingen op het gebied van veilige, gehoste Exchange, versleuteling, archivering, e-mailcontinuïteit en Microsoft Office 365.

AppRiver vereenvoudigt two-tier-partnerprogramma’s. De partner bepaalt de prijs, factureert zijn klanten en kan zijn dienst te allen tijde annuleren – AppRiver neemt de support en eventuele troubleshooting voor zijn rekening. AppRiver begrijpt hoe jaarcontracten voor veel partners en hun klanten een drempel kunnen zijn vanwege de angst voor hoge annuleringskosten. Daarom heeft AppRiver betaalbare per-user diensten en pay-as-you-go-diensten die partners meer flexibiliteit en meer controle geven ­– zonder verborgen kosten.

AppRiver biedt zijn partners een beheerconsole met de twee benodigde lagen: een portal waarop Portland haar partners kan aanmelden en beheren, en een portal waarop resellers eindgebruikers kunnen creëren en hun diensten beheren. Beide portals zijn zelf te branden al naar gelang de behoeften van de partners en resellers.

De cloudgebaseerde beveiligingsoplossingen van AppRiver passen naadloos in het Shrink Wrapped Services-concept van Portland. Met deze Shrink Wrapped Services kunnen MSP’s en partners van Portland kant-en-klare diensten aanbieden aan hun eindklant, als onderdeel van hun eigen portfolio.

De voordelen voor AppRiver-partners volgens Portland zijn:

terugkerende omzet in de snelgroeiende markt van oplossingen voor e-mailhosting en -beveiliging

geen installatiekosten, geen investeringen vooraf, certificaten of eisen aan minimale omzet;

betaalbare per-user diensten en pay-as-you-go-diensten die meer flexibiliteit en controle bieden, zonder verborgen kosten;

AppRivers Phenomenal Care: 24x7 ondersteuning om klanten te helpen bij alle mogelijke problemen;

toegang tot AppRiver University: AppRivers programma voor training en professionele ontwikkeling, dat partners via regelmatige webinars up-to-date houdt over de nieuwste releases en upgrades van diensten.

Rocco Donnino, EVP van AppRiver: “Een relatie aangaan met een distributiepartner als Portland, onderstreept onze missie om concurrerende oplossingen voor productiviteit en beveiliging te introduceren in het midden- en kleinbedrijf in de Benelux. Geavanceerde, doelgerichte aanvallen, phishing en andere veelvoorkomende bedreigingen zorgen voor nog meer last op de schouders van IT-beheerders, naast die van de veranderingen van het digitaal zakendoen. Door extra lagen cloudgebaseerde beveiliging te bieden, kunnen onze klanten hun IT-investeringen maximaliseren en operationele kosten verlagen.”

Kim van Brugge (foto), CEO van Portland: “Wij leveren alle AppRiver-diensten op basis van maandabonnementen. Daardoor bieden we de flexibiliteit die het mkb in de Benelux wil en nodig heeft. De oplossingen van AppRiver vormen een mooie toevoeging aan ons bestaande portfolio. Zo kunnen we bedrijven een breed palet aan oplossingen en diensten leveren.”

AppRiver werd opgericht in 2002 en beschermt op dit moment meer dan 47.000 bedrijven over de gehele wereld tegen de meest geavanceerde IT-bedreigingen. De cloud-based security-suite van het bedrijf omvat diensten op het gebied van hosting, e-mailbeveiliging, archivering, versleuteling en webbeveiliging. SecureSurf™, een van de nieuwste toevoegingen aan het AppRiver-portfolio, is een uitgebreide, kosteneffectieve oplossing voor webgebaseerde malware. Voor alle diensten geldt een gratis proefperiode van dertig dagen inclusief gebruik van AppRivers eigen Phenomenal Care-dienst.

In 2015 ging AppRiver in zee met 329 nieuwe partners en groeide zijn omzet in EMEA met 191 procent.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!