Witold Kepinski - 13 april 2016

Guardian360 biedt partnerprogramma voor managed services providers

Guardian360 biedt partnerprogramma voor managed services providers image

Guardian360, aanbieder van een centrale securityplatform, lanceert haar partnerprogramma in Nederland. Dit programma stelt geselecteerde partners in staat om klanten hoogwaardige informatiebeveiligingsdiensten aan te bieden.

Guardian360 hanteert daarbij een model waarbij zij continue scan- en monitoringdiensten levert, en waarbij de partner aanvullende diensten aanbiedt, bijvoorbeeld in de vorm van ondersteuning en het beheer van hardware. Partners worden ondersteund vanuit het secure operations center van Guardian360 in Rotterdam.

Complementaire dienstverlening

Omdat Guardian360 geen hardware leverancier is en geen focus heeft op consultancy diensten, is zij volledig complementair aan de diensten die managed services providers al leveren. Jan Martijn Broekhof (foto), Directeur Guardian360: “De afgelopen maanden hebben wij een aantal partnerships gesloten. Voor deze partners hebben wij standaard documentatie en een efficiënte werkwijze ontwikkeld, waardoor wij al een aantal klanten via partners mochten verwelkomen.”

“We blijven actief zoeken naar complementaire partners”, vertelt Broekhof. “Dat doen we in het bijzonder om de vraag naar de monitoring- en scandiensten binnen het midden- en kleinbedrijf in te vullen. Mede door de meldplicht datalekken constateren we een toenemende behoefte aan een Nederlandse dienstverlener die borgt dat data veilig in Nederland opgeslagen wordt. Wij spelen graag in op die behoefte!”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!