Witold Kepinski - 13 april 2016

LeaseWeb TechSummit in Amsterdam en Berlijn

LeaseWeb TechSummit in Amsterdam en Berlijn image

Hoster LeaseWeb zal dit jaar voor de derde keer de TechSummit organiseren. Na het succes van vorig jaar zal het evenement dit jaar twee keer plaatsvinden: op 13 april in Berlijn en 2 juni in Amsterdam. 

De TechSummit is bedoeld voor specialisten die de laatste technische ins en outs rondom hosting technologie willen horen en met elkaar van gedachten willen wisselen. Gedurende het evenement zullen er meer dan 12 experts uit het binnen- en buitenland spreken over het thema ´Designing for Scalability´, waarbij actuele onderwerpen aan bod komen zoals DevOps, open source en security.

Containers managen

Met sprekers als Arjun Naik (Zalando), Matthias Rampke (SoundCloud), Aanand Prasad (Docker) en Terence Ryan (Google) kent de TechSummit dit jaar een zeer interessante line-up. Arjan Naik zal onder andere spreken over Radical Agility binnen Zalando. Tijdens de presentatie zal hij dieper ingaan op de adoptie van microservices en het autonoom maken van de DevOps teams die deze ontwikkelen en beheren. Hierdoor kan Zalando ideeën en innovaties snel en flexibel testen en implementeren. Matthias Rampke zal een overzicht geven over de loadbalancing technieken die SoundCloud op de achtergrond gebruikt om maandelijks meer dan 175 miljoen actieve luisteraars van audiostreams te voorzien. Terrence Ryan zal uitleggen hoe je open source systeem Kubernetes kan inzetten om gigantische hoeveelheden containers te managen.

“De afgelopen jaren was de TechSummit een enorm succes. Dit hebben we weten te realiseren door het event laagdrempelig te houden en de beste specialisten binnen onze industrie samen te brengen,” zegt Sander Poelwijk (foto), Technical Software Architect van LeaseWeb. “Dit jaar hopen we deze lijn door te trekken, door het evenement te houden in Duitsland en Nederland.”

Datum en locaties:

TechSummit Berlin – 13 april 2016 – Kulturbrauerei

TechSummit Amsterdam – 2 juni 2016 – Pakhuis de Zwijger

De TechSummit is toegankelijk voor iedereen. Meer informatie over de TechSummit, het aanmelden en het programma kunt u vinden op: www.techsummit.io

Volg @LeaseWeb voor live tweeting van de events

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!