Witold Kepinski - 14 april 2016

Panalpina kiest voor BT communicatie infrastructuur

BT kondigt aan een contract te hebben getekend met Panalpina, een van ’s werelds grootste expediteurs en logistieke bedrijven, om zijn wereldwijde communicatie-infrastructuur te transformeren en beheren.

De transformatie zal het voor Panalpina’s 15.000 werknemers mogelijk maken om beter te communiceren en zo de samenwerking intern en met klanten te verbeteren. Dit onderstreept de visie van het bedrijf om nauwer samen te werken met zijn klanten om slimme en efficiënte end-to-end logistieke oplossingen te creëren.

 BT gaat Panalpina’s netwerkinfrastructuur reorganiseren, die momenteel wordt afgenomen van meer dan een dozijn lokale en regionale aanbieders, en deze samenvoegen tot één geïntegreerd platform dat 500 kantoren in meer dan 75 landen verbindt. Daarnaast zal BT diensten leveren vanuit zijn BT One Voice portfolio om spraak en data samen te brengen op één platform.

Het nieuwe netwerk zal bestaan uit een hybride infrastructuur, gebaseerd op BT’s IP Connect en Internet Connect diensten, die de betrouwbaarheid en veiligheid van IP-gebaseerde Virtual Private Networks (VPN) combineert met de flexibiliteit van internetverbindingen. BT’s diensten zullen de verdere implementatie van Panalpina’s nieuwe wereldwijde ERP- en transportmanagementsystemen ondersteunen, die optimale end-to-end controle van de infrastructuur vereisen. Extra diensten, zoals BT Connect Intelligence, leveren een applicatiegerichte netwerkarchitectuur die is ontworpen om strategische bedrijfstoepassingen te ondersteunen.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!