Redactie - 14 april 2016

Motion10 deelt liveblog van EBC Smart Logistics

In samenwerking met Microsoft organiseert Motion10 op 14 en 15 april een Executive Briefing Center voor de transport- en logistieke sector. Het evenement biedt inspiratie en is bedoeld als een virtuele reis naar de logistieke organisatie van de toekomst. Om het delen van kennis in de sector te stimuleren, en de discussie online te verbreden, liveblogt Motion10 het evenement.

De logistieke organisatie van de toekomst

Naast thema's als ketenintegratie, digitaal samenwerken en business intelligence komen er  nieuwe onderwerpen aan bod. Onderwerpen die te maken hebben met disruptive innovation in de logistieke sector. Zo wordt er ingegaan op The Internet of Trucks en predictive maintenance voor de logistieke sector.  

De sessies zullen ingaan op:

  • Ketenintegratie; kostenminimalisatie (efficiëntie) met Microsoft integratie technologieën.
  • Slim samenwerken; de productiviteit laten stijgen met Office 365.
  • Business Intelligence in de logistiek; realtime inzicht in de informatie van de supplychain.
  • Internet of Things; wat staat uw logistieke organisatie te wachten?

Managers in logistieke organisaties 

De groep van aanwezigen op het EBC Logistiek bestaat uit beslissers bij logistieke organisaties, met een technische of organisatorische achtergrond. Bijvoorbeeld CIO’s, Hoofden ICT, Informatie Managers, Programma Managers, Logistiek Managers, Finance Managers en/ of Change managers. Deze mensen zoeken naar sparringpartners om op strategisch niveau een visie te vormen. Daardoor kunnen zij beter onderbouwde beslissingen nemen. 

Het liveblog

Motion10 is toegewijd aan het delen van kennis. Om het delen van kennis te stimuleren, deelt Motion10 de key take-aways van alle sessies live tijdens het EBC. De liveblog vindt u hier. Motion10 en Microsoft zullen in de loop van de komende twee dagen ook tweeten met de hashtag #smart logistics. U kunt de key take-aways en de discussies tijdens het EBC via de liveblog en twitter volgen. Motion10 is op twitter te vinden onder de handle @Motion10. 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!