Witold Kepinski - 16 april 2016

ESOMAR migreert van Exact naar NetSuite OneWorld

ESOMAR migreert van Exact naar NetSuite OneWorld image

NetSuite, leverancier van cloudgebaseerde financiële, ERP- en omnichannel commerce software, heeft ESOMAR als klant opgetekend, een wereldwijde handelsassociatie voor markt-, sociaal en opinieonderzoek.

ESEMAR heeft gekozen voor NetSuite OneWorld voor het faciliteren van wereldwijde groei van de organisatie en het aantal leden. ESOMAR maakt gebruikt van NetSuite OneWorld voor Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM) en website content management. NetSuite OneWorld vervangt de on-premise CRM- en CMS-oplossing van Exact.

Met NetSuite OneWorld draaien alle bedrijfskritische applicaties van ESOMAR, waaronder financiële consolidatie, facturatie, financiële rapportages, HR en website content management, binnen één cloud-omgeving. NetSuite OneWorld biedt ESOMAR belangrijke voordelen waaronder meer efficiëntie en realtime inzicht in haar bedrijfsvoering onder 5000 individuele en 500 zakelijke leden in meer dan 130 landen. Ook biedt de oplossing business intelligence voor het management op het hoofdkantoor in Amsterdam, en voor haar 50 lokale vertegenwoordigers. 

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!