ION-IP benoemd tot F5 Unity Support Partner 2016

15-04-2016 | door: Witold Kepinski

ION-IP benoemd tot F5 Unity Support Partner 2016

Managed Security Provider ION-IP is door F5 Networks benoemd tot Unity Support Partner 2016. ION-IP is een belangrijke partner van F5 Networks in de Benelux en deze benoeming onderstreept nogmaals haar Delivery Excellence.

Binnen de dienstverlening van ION-IP staan performance en security van bedrijfskritische applicaties centraal. Het F5 portfolio sluit naadloos aan bij de toenemende behoefte aan cloud-gebaseerde applicatiebeveiliging en past daarmee perfect in de ION-IP ‘Point of Control’ aanpak. ION-IP gaat daarbij nog een stap verder door de oplossingen van F5 ook als Managed dienst aan te bieden. Bedrijven die niet voldoende kennis en/of resources in huis hebben zijn er op die manier toch van verzekerd dat hun security altijd up-to-date is.

Mark-Jan Wolfswinkel (foto0, Managing Director ION-IP: ‘Als EMEA Guardian Partner en Gold Unity Reseller in Nederland, heeft ION-IP in de afgelopen jaren zeer veel geïnvesteerd in het opbouwen van kennis van de Security, Cloud en Application Delivery oplossingen van F5. Niet alleen op het gebied van advies, ontwerp en implementatie, maar vooral ook op het gebied van beheer en support. De benoeming tot F5 Unity Support Partner 2016 is dan ook een bijzonder mooie waardering voor de gezamenlijke inspanningen van ons team!"

WK

Terug naar nieuws overzicht
Security