Witold Kepinski - 15 april 2016

Haarlem gunt Mobility aanbesteding aan Scholten Awater

De gemeente Haarlem heeft de Europese  aanbesteding met betrekking tot mobiele devices gegund aan Scholten Awater. De aanbesteding is onder andere gegund op basis van de webportal, de wijze van levering en de kwaliteit van de dienstverlening. De gemeente Haarlem is een nieuwe klant voor Scholten Awater. Met circa 150.000 inwoners behoort de gemeente Haarlem tot de vijftien grootste gemeenten in Nederland. De gemeente Haarlem heeft 1200 medewerkers.

Het contract wordt aangegaan voor een periode van drie jaar met de mogelijkheid om nog een jaar te verlengen. De gemeente Haarlem beoogt mede met deze opdracht op een kwalitatief hoogwaardige wijze de mobiele spraak en data communicatie met haar gebruikers vorm te geven en zo mede invulling te geven aan de doelstellingen zoals tijd- en plekonafhankelijk werken, verbeteren bereikbaarheid en mobiliteit, standaardisatie van hardware en kostenreductie en optimalisatie van het beheer.

De opdracht bestaat uit de levering van smartphones, 2-in-1 devices en accessoires inclusief IT-diensten. De IT-dienstverlening bestaat uit in house dienstverlening, uitgifte op locatie, training, inruil en reparatie middels swap aldus Harm Awater (foto), Sales Manager Public: “Wij zijn trots op het feit dat wij de hardware en gerelateerde diensten mogen gaan leveren bij de gemeente Haarlem. Scholten Awater gaat haar uiterste best doen om een waardevolle bijdrage te leveren aan de invulling van mobiele werkplekken bij de gemeente Haarlem.”

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!