Van Domburg Partners wordt distributeur Ricoh communication services

Van Domburg Partners wordt distributeur Ricoh communication services

15-04-2016 | door: Redactie

Van Domburg Partners wordt distributeur Ricoh communication services

Van Domburg Partners is distributeur geworden van producten uit het communication services portfolio van Ricoh. Daarmee breidt Ricoh de beschikbaarheid van haar audiovisuele- en communicatieoplossingen verder uit via een van de specialistische distributeurs in Nederland op het gebied van professionele displays en andere audiovisuele apparatuur.

Deze samenwerking past in Ricoh’s strategie om naast het leveren van producten en diensten op het gebied van printing en document management haar positie als brede IT-dienstverlener te verstevigen. Ricoh’s communication services, waaronder projectoren, interactieve whiteboards en UCS (Unified Communication Systems) –oplossingen, bieden een bredere lading aan het inrichten en ondersteunen van werkplekken.

Maurits Aalders: Director Marketing & Indirect Channels bij Ricoh Nederland: “Nieuwe generaties doen hun intrede op de werkvloer, en verschillende generaties vragen om verschillende manieren van werken. Jongeren eisen zelfs om anytime anywhere te kunnen werken, samenwerken en toegang te hebben tot de benodigde informatie. Onze oplossingen, die nu ook via Van Domburg Partners beschikbaar zijn, ondersteunen hierin en bieden dan ook toegevoegde waarde voor iedere organisatie. Ik kijk erg uit naar de samenwerking, waarbij we onze gezamenlijke expertise en ervaring kunnen bundelen en naar de markt kunnen brengen.”

Mark Sluis, Sales & Marketing Director bij Van Domburg Partners: “In Ricoh vinden we een sterke partner waarmee we onze klanten nog beter kunnen bedienen. Onze expertise en ervaring op het gebied van audiovisuele oplossingen komt samen met het innovatieve portfolio van Ricoh. Onder andere de interactieve schermen van Ricoh bieden een waardevolle toevoeging op ons huidige aanbod, en spelen in op een toenemende vraag in een dynamische markt.”

Terug naar nieuws overzicht
Hardware