Witold Kepinski - 18 april 2016

Witte Kruis kiest voor Ruckus Wi-Fi van Tritel

De ambulanceposten binnen vijf regio’s van Witte Kruis zijn voorzien van een stabiel en betrouwbaar Wi-Fi netwerk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de innovatieve zakelijke Wi-Fi oplossing van Ruckus Wireless. Tevens worden alle ambulanceposten van hoogwaardig IP lijnen ten behoeve van de afwikkeling van het internetverkeer voorzien. De installatie van dit netwerk is gedaan door Tritel. Zij zijn recentelijk verkozen tot ICT partner van Witte Kruis.

Met behulp van het kwalitatief hoogwaardige zakelijk Wi-Fi netwerk van Ruckus Wireless kan Witte Kruis haar medewerkers voorzien van een betrouwbare en veilige Wi-Fi verbinding met voldoende bandbreedte. Door deze nieuwe infrastructuur wordt het gebruik van toepassingen als video conferencing, e-learning e.d. mogelijk gemaakt.

De kracht van Ruckus Wireless ligt in de gepatenteerde BeamFlex antenne technologie, aldus Tritel. De BeamFlex technologie zorgt ervoor dat de richtantennes in het Ruckus access point in verschillende patronen worden opgeschakeld om het ideale pad te creëren richting de client. Hierdoor wordt het signaal continu automatisch geoptimaliseerd, waardoor er tot drie keer meer bandbreedte en tot acht keer meer dekking gerealiseerd wordt.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!