Qardio kiest voor NetSuite OneWorld

20-04-2016 | door: Witold Kepinski

Qardio kiest voor NetSuite OneWorld

NetSuite, leverancier van cloudgebaseerde financiële, ERP en omnichannel commerce software, laat weten dat Qardio, de snelgroeiende aanbieder van smart health-oplossingen, NetSuite OneWorld heeft geïmplementeerd om verdere groei te realiseren en uit te breiden naar nieuwe markten wereldwijd.

Qardio gebruikt NetSuite OneWorld voor het beheer van haar bedrijfskritische processen, waaronder boekhouding, financiële consolidatie, procure-to-pay, orderbeheer, voorraadbeheer, customer relationship management (CRM), valutabeheer (US Dollars, Britse Ponden en Euro’s), en voor ondersteuning op het gebied van naleving van de belastingwetgeving in meerdere landen voor het hoofdkantoor in San Francisco en dochterondernemingen in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Azië.

Qardio verkoopt direct aan consumenten via haar e-commerce website en via grote retailers als Apple Store, Target, Best Buy, Amazon en Walgreens. Met NetSuite OneWorld kan Qardio haar operationele efficiëntie verbeteren, IT-kosten verlagen en realtime inzicht vergaren in de bedrijfsresultaten met een 360-graden beeld van haar klanten. NetSuite OneWorld levert de schaalbaarheid en flexibiliteit die Qardio nodig heeft om nieuwe markten te betreden, werkzaamheden uit te breiden en de omzet te verhogen.

WK

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Deal, ERP, Cloud
Cloud