Canon maakt volledige 3D-printaanbod beschikbaar in EMEA
25-04-2016 | door: Wouter Hoeffnagel

Canon maakt volledige 3D-printaanbod beschikbaar in EMEA

Canon Europe gaat haar volledige 3D-printaanbod beschikbaar maken in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De 3D-printers van het bedrijf helpen klanten met de uitbreiding van hun productaanbod, een kortere time-to-market door snelle prototyping, het maken van conceptmodellen om hen in staat te stellen de verkooppropositie te verbreden en het verbeteren van de efficiency van de productielijn.

De belangstelling voor innovatieve technologische oplossingen neemt toe, iets wat Canon Europe terug ziet in een sterk groeiende vraag naar 3D-printoplossingen. Binnen verticale markten als AEC (Architectuur, Engineering en Constructie) en het onderwijs stijgt de vraag naar snelheid, flexibiliteit en keuzemogelijkheden. Canon speelt hierop in door haar portfolio met 3D-printers beschikbaar te maken in de EMEA-regio.

Canon levert niet alleen 3D-printers, maar biedt klanten ook ondersteuning voor deze machines. Ook kan het bedrijf klanten begeleiden en helpen bij het ontwikkelen van 3D-mogelijkheden. Canon Europa heeft een langetermijnvisie voor uitbreiding naar nieuwe sectoren en verticale markten. Het bedrijf wil zowel nieuwe als bestaande klanten in Europa blijven bedienen met een breed pakket aan diensten en oplossingen.

Terug naar nieuws overzicht