FlexVirtual: ‘Wij zijn trots onderdeel te zijn van de marktverstorende Bitdefender journey’

26-04-2016 | door: Wouter Hoeffnagel

FlexVirtual: ‘Wij zijn trots onderdeel te zijn van de marktverstorende Bitdefender journey’

Bitdefender heeft vorige week de Bitdefender Partner Summit 2016 in Boekarest, Roemenië georganiseerd. Ook FlexVirtual, een Bitdefender gold reseller partner (business/enterprise) in Nederland was op dit event aanwezig. Gerben Kloosterman, ICT consultant bij FlexVirtual, zegt in een reactie op het event trots te zijn onderdeel uit te maken van de Bitdefender journey die de markt gaat verstoren.

“Vorige week heb ik de Bitdefender Partner Summit 2016 in Boekarest, Roemenië bezocht. FlexVirtual, een Bitdefender gold reseller partner (business/enterprise) in Nederland was uitgenodigd om dit event te bezoeken”, aldus Kloosterman. “Het summit, dat werd gehouden in het JW Marriot Grand Hotel, was een tweedaags event voor distributeurs en reseller partner wereldwijd en is voor de tweede keer gehouden. Het event was goed gepland en alles was verzorgd, inclusief diners en transport. Ik heb erg genoten van de mogelijkheid de pers en werknemers van Bitdefender, die ik voorheen alleen via de telefoon had gesproken, in levende lijve te ontmoeten.”

“Bitdefender heeft zijn doelstellingen opgesteld! Zoals ik als zei op Twitter wil Bitdefender de leider in enterprise security worden. Daarom zijn enkele aankondigingen gedaan met betrekking tot de uitbreiding van het portfolio en het inhuren van mensen om groei mogelijk te maken. Zeker de memory introspection technologie op hypervisor niveau is interssante nieuwe technologie waarnaar ik uitkijk. Samen met de rest van de nieuwe technologie roadmap (speerpunten) en de Gravityzone roadmap was dit een spannende week en ik ben trots onderdeel uit te maken van de Bitdefender journey die op het punt staat de markt te verstoren.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security