Wouter Hoeffnagel - 26 april 2016

Visma Software levert boekhoudsoftware aan leden van Koninklijke Horeca Nederland

Visma Software gaat een samenwerking aan met Koninklijke Horeca Nederland. De boekhoudsoftware Visma eAccounting is hierdoor voortaan voor 15 euro per maand beschikbaar voor de 20.600 horecaondernemers die bij Koninklijke Horeca Nederland zijn aangesloten. Dit is een boekhoudprogramma inclusief facturering, apps en een gratis website. Visma biedt leden van Koninklijke Horeca Nederland een gratis introductietraining om hen op weg te helpen.

“Menig ondernemer wil zich liever niet bezighouden met boekhouden. En toch is het een noodzakelijk kwaad. Aan ons de taak deze werkzaamheden voor iedereen zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk te maken. Dit partnership met Koninklijke Horeca Nederland biedt alle horecaondernemers een boekhoudprogramma in de cloud, al dan niet samen met hun accountant, voor een klein bedrag per maand inclusief een gratis introductietraining. Bijkomend voordeel: Visma eAccounting is zowel geschikt voor startende als zeer ervaren ondernemers”, vertelt Richard Scheper, commercieel directeur mkb van Visma Software.

Via een speciale landingspagina is meer informatie beschikbaar en kunnen horecaondernemers direct gebruikmaken van dit aanbod.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!