Progress en Emakina sluiten Sitefinity CMS-partnership

28-04-2016 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Progress en Emakina sluiten Sitefinity CMS-partnership

Progress sluit een strategische alliantie met het onafhankelijke Europese full-service digital agency Emakina Group. De alliantie heeft betrekking op Sitefinity CMS van Progress.

Volgens IDC’s FutureScape voor Worldwide Digital Transformation ‘zal 65 procent van de grote organisaties zich er in 2016 op toeleggen om informatie-gebaseerde organisaties te worden, waardoor de focus zich zal verleggen richting relaties, mensen en immaterieel kapitaal’. Met het partnership spelen Progress en Emakina hierop in.

Engagement, conversie en klantretentie
De alliantie creëert nieuwe mogelijkheden voor meer engagement, conversie en klantretentie voor bedrijven die hun digitale wendbaarheid willen vergroten, rijkere klantenbinding willen creëren en real-time marketingpersonalisatie willen bieden. Zij krijgen toegang tot Sitefinity CMS-resources en -ondersteuning via Emakina. Emakina heeft kantoren in acht landen (Oostenrijk, België, Kroatië, Frankrijk, Nederland, Zweden, Zwitserland en Turkije) en biedt met zijn internationale partnernetwerk ondersteuning aan internationale klanten.

Emakina heeft al een aantal op Sitefinity CMS gebaseerde digitale projecten uitgevoerd, onder andere voor organisaties uit de banken- en defensiesector. Deze eerdere projecten waren voor Emakina aanleiding een strategisch partnership aan te gaan met Progress.

Content op basis van locatie, interesses en voorkeuren
Sitefinity CMS ondersteunt organisaties bij het creëren van een gepersonaliseerde en gestroomlijnde ervaring in verschillende talen en landen, en op verschillende websites. Met behulp van de functies van Sitefinity CMS, die kunnen worden gepersonaliseerd, kunnen organisaties content aanbieden die aansluit bij de locatie, interessegebieden en voorkeuren van de bezoeker. Progress wil bedrijven hiermee helpen hun verkoop te verhogen. De oplossing integreert ook mobiele ervaringen en SEO tools, waardoor de vindbaarheid in zoekmachines verbetert.

Terug naar nieuws overzicht