Wouter Hoeffnagel - 28 april 2016

Kaseya start met serie van summits over MSP-leiderschap

Managers van managed service providers (MSP’s) kunnen vanaf mei strategische uitdagingen uit hun sectoren bespreken bij de verschillende edities van het driemaandelijkse Kaseya Executive Summit Program. Het eerste event in de serie is het MSP M&A Symposium, waar men dieper ingaat op opkomende branchetrends voor MSP’s.

Tijdens dit event worden de branchetrends vanuit verschillende perspectieven benaderd. Het doel is om MSP-executives die een overname, verkoop of fusie overwegen van nieuwe inzichten te voorzien en hen te informeren over de invloed van bepaalde trends op hun business. Verschillende branche-experts, adviseurs op het gebied van transacties en private equity, en succesvolle kopers en verkopers, verzorgen informatieve sessies waar deelnemers leren hoe ze kansen voor groei via een fusie of overname evalueren, hoe ze zich het beste voorbereiden op een exit en voor welke valkuilen ze moeten oppassen. Het forum richt zich specifiek op de invloed die fusies en overnames hebben op de lifecycle van een MSP.

Hypercompetitief
“Het MSP-landschap is hypercompetitief en verandert constant door de bijna dagelijks voorkomende fusies en overnames”, zegt Fred Voccola, CEO van Kaseya. “Ons MSP M&A Symposium geldt als neutraal terrein, waar MSP-executives uit alle branches samenkomen. Hier kunnen zij perspectieven op de markt uitwisselen, uitdagingen bespreken en meer inzicht verwerven in de huidige staat en toekomst van de MSP-markt.”

Het summit is een initiatief van Kaseya, marktleider en aanbieder van complete IT-managementoplossingen voor MSP’s en mkb-ondernemingen. De events zijn gratis toegankelijk voor MSP-executives. Aanmelden voor het MSP M&A Symposium kan via de website van Kaseya. Hier is ook meer informatie te vinden over de summits. Ook in EMEA en APAC worden er MSP-events georganiseerd. Hierover volgt op korte termijn meer informatie.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!