Wouter Hoeffnagel - 02 mei 2016

Centric en Workstreampeople gaan samenwerking aan

Het Nederlandse Workstreampeople gaat een samenwerkingsovereenkomst aan met Centric. Workstreampeople is ontwikkelaar van het Universal Contact Center (UCC) platform Anywhere365 voor Lync en Skype for Business.

Steeds vaker willen relaties van Centric een integraal beeld van hun klanten ontwikkelen. Centric biedt daarvoor al langer de combinatie van Microsoft Dynamics CRM Online en het Universal Contact Center Anywhere365 van Workstreampeople. Met het nieuwe partnerschap spreken beide organisaties de ambitie uit hun aanbod verder met elkaar te integreren en klanten te helpen met Microsoft Dynamics CRM-integraties.

Logistiek managen van communicatie
Anywhere365 wordt wereldwijd door meer dan driehonderd bedrijven gebruikt voor het logistiek managen van communicatie voor receptie, servicedesk, afdelingen en contact centers. Communicatie, marketing, bereikbaarheid en beschikbaarheid worden hierbij gecombineerd. Gesprekken worden realtime gerouteerd naar de juiste personen of groep op het juiste moment, vanuit zowel telefonie, chat als Skype.

In elke organisatie is behoefte aan informatie over de realtime processen en dialogen die er gevoerd worden. Bij dialogen hoort informatie om de juiste context te kunnen bepalen. Daarom is Anywhere355 gekoppeld aan CRM- of backofficesystemen. Centric voegt hier een integratie met Dynamics CRM Online aan toe. Door deze integratie is informatie uit het CRM direct inzichtelijk voor en tijdens het gesprek, wat leidt tot een betere klantrelatie.

Bewezen combinatie
Erik Bouman, Manager Microsoft Development bij Centric: “Wij werken al langer naar tevredenheid samen met Workstreampeople. De combinatie van Anywhere365 en ons Dynamics CRM-aanbod heeft zich ook al bewezen bij onze klanten. Logisch dus om die samenwerking kracht bij te zetten met een officieel partnerschap. Wij kijken uit naar een nog nauwere samenwerking met Workstreampeople.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!