EMC introduceert Unity storage arrays voor MKB

03-05-2016 | door: Witold Kepinski

EMC introduceert Unity storage arrays voor MKB

EMC heeft 2016 benoemd tot het All-Flash-jaar voor primaire storage. Daarom breidt EMC zijn all-flash-portfolio uit met de nieuwe EMC Unity-familie van storage arrays met een startprijs van 18.000 dollar voor het mkb en de midmarket. Dit meldt het bedrijf tijdens EMC World 2016 in Las Vegas.

De nieuwe EMC Unity volume producten 400F, 500F en 600F, die de EMC VNX en VNXe opvolgen, worden verkocht via channel partners en zijn geschikt voor flash en block storage. De nieuwe all-flash array, die ideaal is voor kleine en middelgrote IT-projecten, zet een nieuwe standaard voor eenvoud, betaalbaarheid en flexibiliteit aldus EMC.

Flash

EMC Unity is beschikbaar in all-flash-, hybride, converged- en software-defined-configuraties en is ontworpen om klanten een betaalbare en eenvoudige transitie te laten maken van disk naar flash. EMC Unity kan gecombineerd met Cisco UCS model C servers voor flexibele file, block en object storage.

EMC Unity is een eenvoudig te gebruiken storage oplossing aldus Jeff Boudreau, senior vice president mid-range business bij EMC II. Unity biedt drie keer zo veel performance tegen de helft van de kosten en neemt 33 procent minder ruimte in een rack in. Het is prima in te zetten voor diverse workloads. Er wordt een 3 jaar money back garantie gegeven.

EMC Unity neemt het op tegen andere all-flash spelers zoals Nimble, Tintri en Pure Storage.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage, data, MKB