NXTTCH 16: Welke impact heeft de digitale transformatie op uw organisatie?
04-05-2016 | door: Wouter Hoeffnagel

NXTTCH 16: Welke impact heeft de digitale transformatie op uw organisatie?

Ons fysieke wereld digitaliseert in een hoog tempo. Waar in de afgelopen twintig jaar het vooral ging om de digitalisering van media en informatie, digitaliseert nu ook de andere zijde van onze economie. Op NXTTCH 16 op 27 en 28 juni 2016 in Amsterdam leert u welke impact dit heeft op uw organisatie.

NXTTCH, dat wordt uitgesproken als ‘Next Tech’, is het eerste event in Europa waarop het bedrijfsleven wordt verbonden met alle mogelijke vormen van ontwrichtende technologieën. Om in te spelen op dit soort technologieën schakelen veel bedrijven startups in. NXTTCH is gericht op bedrijven die verder willen gaan. Het event wordt georganiseerd door de wereldwijde community van IT-professionals ITWNET en de community voor IT-leiders CIONET.

De juiste business case vinden
De komende jaren zullen veel bedrijven worstelen met het vinden van de juiste business cases. Het gaat hierbij om cases die uw organisatie en uzelf transformeren in een tijdperk waarin co-creatie en permanente bétafases centraal staan. Dit soort business cases worden besproken op NXTTCH 16.

Is onze samenleving klaar voor dit nieuwe tijdperk? Is uw bedrijf voldoende voorbereid? Bent u hier klaar voor? NXTTCH daagt u uit met experiences, diepgaande debatten en een focus op de business case van ontwikkelingen. Kom dus naar NXTTCH 16 en laat u informeren!

CIOCITY 16
NXTTCH 16 wordt georganiseerd in combinatie met CIOCITY 16, het jaarlijkse event van CIONET gericht op CIO’s. Digitale leiders komen op dit event bijeen en ontmoeten elkaar in een niet-competitieve, inspirerende en aangename omgeving. Tweehonderd deelnemers worden op het event verwacht. Zij nemen op CIOCITY 16 deel aan workshops om inzichten te verkrijgen die hen helpen succesvoller te zijn in hun functie. Daarnaast worden keynotes gegeven en debatten georganiseerd waarin digitale leiders nieuwe ideeën opdoen die zij direct in de praktijk kunnen brengen.

Datum
27 en 28 juni 2016

Locatie
Bimhuis | Muziekgebouw aan ’t IJ
Piet Heinkade 1
1019 BR Amsterdam

Meld u aan
Aanmelden voor NXTTCH 16 is mogelijk via de website van het event. Deelname aan CIOCITY 16 is alleen mogelijk op uitnodiging. Wie een uitnodiging heeft ontvangen kan zich hier registreren voor het event. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar wilt u wel bij het event aanwezig zijn? Kijk dan op de website van CIOCITY voor meer informatie. Voor beide events dient u zich apart te registreren!

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie