Witold Kepinski - 05 mei 2016

EMC introduceert Enterprise Copy Data Management (eCDM)

EMC introduceert Enterprise Copy Data Management. De eCDM oplossingen is een uitbreiding op het Copy Data Management-portfolio van EMC waarmee klanten de enorme groei aan data aan kunnen pakken en de kosten voor het opslaan en beheren van meerdere kopieën van dezelfde data kunnen reduceren zo wordt gemeld op EMC World 2016.

eCDM stelt klanten in staat hun storage- en beveiligingsstrategie te moderniseren met het vinden, automatiseren en optimaliseren van gekopieerde data. eCDM biedt bedrijven een pan-enterprise-oplossing voor het monitoren, beheren en analyseren van gekopieerde data, waardoor bedrijven niet langer data opslaan op de verkeerde tier en direct inzicht hebben wanneer data niet langer bewaard hoeven te blijven.

EMC eCDM is geschikt voor VMAX All Flash, EMC VMAX3, XtremIO en Data Domain systems. De eCDA service komt in het derde kwartaal van 2016 beschikbaar.

Analytics

Hans Timmerman, cto EMC Nederland zegt dat eCDM efficiency biedt: “In de oude back-up wereld was copy management een onderdeel van back-up management. Vandaag de dag is back-up meer gericht op data protectie. Copy management bleef daardoor achter. Er is echter bij organisaties een sterke behoefte aan copy management bij cloud omgevingen, je wilt tenslotte altijd weten waar je kopieën staan als je data analytics wilt uitvoeren. Daarvoor biedt EMC eCDM.”

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!