Bechtle direct en ARP bieden samen Managed Print Services

10-05-2016 | door: Witold Kepinski

Bechtle direct en ARP bieden samen Managed Print Services

Bechtle direct en ARP Nederland, beide onderdelen van het Duitse Bechtle AG, zijn een samenwerking aangegaan op het gebied van Managed Print Services. Door gebruik te maken van de interne synergie-effecten gaan beide organisaties zakelijke eindklanten nog beter bedienen.

In de nieuwe samenwerking zal ARP de rol van competence center vervullen voor Bechtle direct, waarbij de nadruk komt te liggen op het optimaliseren van de dienstverlening naar de klant. De basis van de samenwerking wordt gevormd door de toevoeging van het ARP Easy Page concept aan het Bechtle dienstenportfolio, waarmee zakelijke eindgebruikers een all-in-one managed print service wordt aangeboden. Andersom kan ARP gebruik maken van Bechtle Partner Managed Print Services (pMPS) status bij HP, die een internationale uitrol van printcontracten en de daarbij horende SLA’s mogelijk maakt.

“Door gebruik te maken van de gespecialiseerde kennis van onze zusterbedrijven kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn,” zegt Jean-Paul Bierens (foto), Algemeen Directeur bij Bechtle direct. “Dankzij de solide samenwerking zijn we in staat nog beter invulling te geven aan onze wens om uit te groeien tot een one-stop-shop voor zakelijke eindklanten”. “Onze services kunnen al jaren rekenen op positieve feedback vanuit de markt,” licht Algemeen Directeur Jan Prinsen van ARP toe. “Wij zijn daarom zeer verheugd dat we nu de mogelijkheid hebben om ARP printing services te introduceren bij klanten van Bechtle.”

Met Easy Concept page beschikken zakelijke eindklanten over een schaalbare en flexibele totaaloplossing voor het gehele printer en copier park. Zo profiteren klanten van voordelige tarieven per geprinte bladzijde zonder volumeverplichting en maximale uptime door onderhoud van hardware, supplies, diensten en kan de huidige installed printer base, geheel en/of gedeeltelijk in een prijs per pagina concept ondergebracht worden, ontzorging zonder additionele investeringen. Daarnaast worden in dit concept softwareoplossingen aangeboden op het gebied van veilig printen, mobiel printen en document management, waardoor eindklanten een efficiëntieslag kunnen maken in hun business processen. Dankzij de merkonafhankelijke dienstverlening kan de organisatie te allen tijde zowel de beste oplossing als beste prijs garanderen.

Terug naar nieuws overzicht