Bitdefender GmbH

 

Snellere en efficiëntere beveiliging voor uw cloud- en virtuele omgevingen. 

Bitdefender is een toonaangevende beveiligingsoplossing voor cloud- en virtuele omgevingen, die een veel sneller en efficiënter risicomanagement mogelijk maakt. Met een speciale architectuur en unieke technologieën is GravityZone de als beste geteste oplossing voor antimalwarebescherming én systeemprestaties.

Met een wereldwijd netwerk van 500 miljoen machines beschikt Bitdefender over ‘s-werelds grootste delivery-infrastructuur. De dichtstbijzijnde concurrent moet het met 100 miljoen machines minder doen. Het Bitdefender Global Protective Network (GPN) voert dagelijks 11 miljard query’s uit en gebruikt reflectieve modellen en geavanceerde zelflerende algoritmen om malwarepatronen te herkennen, zodat u in realtime beschermd bent tegen elke mogelijke bedreiging.

Het systeem detecteert zelfs de nieuwste bedreigingen van over de hele wereld al binnen 3 seconden na hun verschijnen, en kan hierop anticiperen en maatregelen nemen. De reputatie van apps, e-mailbronnen en websites wordt voortdurend bijgehouden en zo nodig worden waarschuwingen verzonden.

Bitdefender website