Witold Kepinski - 23 mei 2016

Oxilion biedt hosting diensten vanuit Amsterdam IX7

Oxilion, specialist in bedrijfskritische hosting, biedt naast de Twentse productielocaties in Enschede en Hengelo nu ook diensten aan in Amsterdam. Naast een betere risicospreiding door deze geografische uitbreiding is het een logische stap in de uitrol van een professionele anti-DDoS-oplossing. 

De Amsterdamse Interxion AMS7 (IX7) is in de eigen redundante netwerkring opgenomen, zodat multidatacenteromgevingen tussen Hengelo/Enschede en Amsterdam ingericht kunnen worden. Het nog te lanceren nieuwe shared hostingplatform wordt ook in IX7 ondergebracht, net als de VPS servers. 

Anti-DDoS: NaWas 

Door toevoeging van IX7 kan Oxilion zich aansluiten bij NaWas: de Nationale Anti-DDoS Wasstraat. Met directe koppelingen op o.a. AMS-IX is het mogelijk om DDoS-verkeer te laten filteren, waardoor het effect van een aanval minimaal blijft. De NaWas is een centraal opgestelde hoeveelheid anti-DDoS-apparatuur van bekende merken, waarlangs verkeer geleid kan worden als het netwerk onder een DDoS aanval ligt. De “wasstraat” is een initiatief van deNBIP in samenwerking met DHPA, AMS-IX en NL-IX. De anti-DDoS-dienst van Oxilion wordt binnenkort gelanceerd.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!