Witold Kepinski - 23 mei 2016

Ultimum behaalt Red Hat Premier Partner status

Ultimum BV, ICT Dienstverlener, heeft de hoogst mogelijke status wereldwijd binnen het Red Hat Partnership behaalt, namelijk de Red Hat Premier Partner status. Dit betreft een strategische samenwerking met RedHat waardoor wij onze klanten optimaler kunnen bedienen.

Met deze mijlpaal laat Ultimum zien dat zij als partner beschikt over de juiste specialisten en kennis heeft van Red Hat producten en oplossingen. Slechts drie bedrijven in de Benelux zijn Ultimum voorgegaan. De Red Hat Premier Partner status is toegekend vanwege een combinatie van certificeringen en klantreferenties op de specialisatiegebieden Datacenter Infrastructure, Enterprise middleware en Cloud infrastructure. Daarnaast wordt de Premier Business Partner status alleen toegekend aan Red Hat partners als deze een strategische relatie met Red Hat hebben.

“Het behalen van de Red Hat Premier Partner status toont wederom aan dat Ultimum bij de absolute top van IT bedrijven in Nederland thuishoort. Deze strategische samenwerking stelt Ultimum in staat om de klant nog beter te ondersteunen. Het laat ook zien dat wij hoge kennis hebben op het gebied van Open Source in huis hebben. Wij zijn trots op de hoge mate van kennis van onze specialisten en dit vertaalt zich naar een hoge mate van klanttevredenheid,” aldus Rodrigo Soto Escamilla, Directeur van Ultimum BV.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!