Witold Kepinski - 24 mei 2016

Microsoft heeft Xpirit benoemd tot Azure Gold Partner

Microsoft heeft Xpirit benoemd tot Azure Gold Partner. Deze partnerstatus is onderdeel van de Microsoft Cloud Platform-competentie, die is ontwikkeld voor partners die zich richten op de groeiende vraag naar Software as a Service (SaaS) oplossingen gebaseerd op Microsoft Azure. Vanaf zijn oprichting in september 2014 richt Xpirit zich in hoofdzaak op een Cloud en Mobile first strategie.

Marcel Timmer, Innovation Director van Microsoft, noemt het “een prestatie van formaat” van Xpirit dat het in zo’n korte tijd voldoet aan de hoge eisen die horen bij deze partnerstatus. Isabel Moll, Lead Business Group Cloud & Enterprise van Microsoft zegt: “Voor Microsoft is Xpirit al direct vanaf zijn oprichting een belangrijke partner, niet alleen vanwege het hoge kennisniveau van de consultants, maar zeker ook vanwege hun oplossingsgerichte denken en doen. Wat Xpirit in minder dan anderhalf jaar in de markt bereikt heeft, is absoluut uniek.”

Pascal Greuter, managing director van Xpirit is uiteraard reuze trots dat Xpirit benoemd is tot Microsoft Azure Gold Partner. “Het is een lange weg om Azure Gold Partner te worden. Normaal gesproken geven wij de trainingen tot de certificeringen zelf, nu hebben onze consultants daarvoor de verschillende technische assessments moeten doorlopen. Wat ook heeft geholpen, is dat we daarnaast binnen één jaar meer dan vijf Azure-projecten succesvol hebben afgerond en dat we daarbij bovendien ook nog meer dan 300.000 euro aan Azure licentie-inkomsten voor Microsoft hebben gerealiseerd.”

Voor Marcel de Vries, CTO van Xpirit, is het Microsoft Azure Gold Partnership “een erkenning van het niveau van onze high end consultants. Zij behoren tot de absolute top op het gebied van Microsoft-kennis in Nederland. Maar uiteraard staan voor ons de tevredenheid en loyaliteit van onze klanten voorop. Het feit dat Microsoft ons nu tot Gold Partner heeft benoemd, bevestigt dat Xpirit staat voor kennis, kwaliteit en klanttevredenheid.”

WK

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!